+45 2671 7780 marie@preisler.com

Udvalgte Specialer

Tidlig indsats Jeg formidler ny viden om hjernen og om, hvordan små børn skal stimuleres følelsesmæssigt for at udvikle sig og lære. Jeg er fx medforfatter til flere af Egmont Fondens årsrapporter, den senest om indsatser for udsatte 0-3-årige.

 

Input til forældre og dagtilbud Jeg skræddersyr oplæg og debat ved forældremøder og på personalemøder i dagtilbud om den nyeste viden om tilknytning og relationer, forældresamarbejde og tidlig indsats til børn, der ikke trives

 

Journalistisk analyse Mange dyre analyser og undersøgelser ender til gavn for få. Journalistisk analyse sikrer en effektiv proces, klare svar og effektiv formidling. Her for Region Syddanmark i magasinet Mere Most – mindre fravær.

 

FOB-Dialog-2-90X90-MarieSkab et unikt magasin Lad Preisler.com skræddersy dit nye magasinkoncept og producere det – eventuelt i samarbejde med din organisation. Den løsning benytter boligselskabet FOB til beboermagasinet Dialog.

 

Fagjournalistik En række fagblade og fagportaler køber ideudvikling og artikler om arbejdsmarkedsforhold og ledelse, fx Arbeidsliv i Norden, Teknisk Landsforbund, KL og Forhandlingsfællesskabet. Her tema om jobrotation.

 

Kundelisten

Preisler.com har medvirket til at løse opgaver for bl.a.:

Arbeidsliv i Norden
Arkitektens Forlag
Danske Regioner
Egmont Fonden
FOB
Forhandlingsfællesskabet
High Performance Institute
KL
Klartekst
Kost & Ernæringsforbundet
Københavns Kommune
Københavns Universitet
Nordisk Ministerråd
NTG Gruppen
Red Barnet
Region Syddanmark
Styrelsen for Videregående Uddannelse
Tandlægeforeningen
Teknisk Landsforbund
UCC Magasinet
Viden på Tværs