+45 2671 7780 marie@preisler.com

Det synes kunderne

Marie Preisler er yderst professionel og behagelig at samarbejde med. Hun er god til kildekontakt, leverer til tiden og inden for konceptet. Hendes tekster er levende og altid gennemarbejdede. Derfor er hun en skattet skribent her på bladet.

Susanne Bruun, redaktør
fagbladet Teknikeren

 

En aftale med Marie er altid en aftale, og de produkter, hun leverer, er altid totalt i orden. Samtidig er hun en af landets mest garvede forbrugerjournalister.

Anne Brandt, direktør
Dagbladenes Bureau

 

Marie har talent for at udvikle og skarpvinkle ideer og opdyrke gode kilder. Jeg får altid kritisk og konstruktivt modspil og relevante, velresearchede artikler.

Mette Jensen, redaktør
Kost, Ernæring & Sundhed

 

Marie er særdeles professionel, behersker de journalistiske genrer let og elegant og leverer altid som aftalt. Hun er også en højt skattet samarbejds-, samtale- og diskussionspartner og er med til løbende at forbedre vores produkter.

Berit Kvam, redaktør
Arbeidsliv i Norden


En god journalist er kendetegnet ved altid at
levere det, du vil have – og lidt til.
Kundecases-fagjournalistik3

Vær en tryg redaktør – køb artikler i topklasse

Som redaktør er du indimellem på udkik efter en ekstern leverandør af journalistiske artikler. En erfaren journalist, der kan sit kram og leverer det aftalte med minimalt besvær for dig. Du er kommet til den rigtige.

  • Klare aftaler om indhold, pris og levering
  • Klar vinkel og disponering af stoffet
  • Grundig research
  • Sproglig topklasse og nul fejl
  • Levering inden deadline i aftalt længde og form
  • Professionelle fotos, hvis du ønsker det

Du kan også involvere mig i løbende redaktionel ideudvikling og som sparrings- og samarbejdspartner, når du skal udvikle og realisere nye udgivelser. Preisler.com leverer journalistiske artikler til web og print.